Maroš Kramár: Po skandálu OPERACE!

Maroš Kramár s tátou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. července 2020 11:50

Maroš Kramár zažil v poslední době jeden pořádný skandál, nakonec z něj ale vyvázl s čistým štítem. Již s klidem tak mohl řešit nepříjemné zdravotní záležitosti. S čím musel známý slovenský herec na operaci?

Maroš Kramár nebude na poslední týdny vzpomínat v dobrém. Na Slovensku kvůli němu vypukla kauza, v níž byl obviněn ze sexuálního obtěžování poté, co se objevily záběry z pořadu Inkognito, kde maskérce sáhl na zadek.

Navzdory velké medializaci incidentu vyvázl slovenský herec bez trestu a na televizních obrazovkách se bude objevovat i nadále. Do toho však dle dostupných informací řešil také zdravotní záležitosti.

Z indicií na jeho instagramovém profilu vyplývá, že nejspíš absolvoval operaci zraku. A nebyl sám. „Díky panu doktorovi Piovarčimu otec a já vidíme svět mnohem hezčí a ostřejší. Děkujeme,“ uvedl na sociální síti.

Také Kramárův otec Ján je slavný herec, v září oslaví již 92. narozeniny. Herectví vystudoval v Bratislavě, objevil se v řadě filmů a seriálů, kde ho režiséři obsazovali především do rolí lidových postav.

Témata: Maroš Kramár