TAJNÁ SVATBA v královské rodině! Královna požehnala novomanželům!

Princezna Beatrice a její snoubenec Edoardo 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. července 2020 15:25

Po velkolepých královských svatbách zažila Velká Británie i jednu komorní. V pátek se údajně provdala princezna Beatrice. Novomanželům osobně požehnala i sama královna Alžběta.

Dnešní veselku se nakonec britské královské rodině utajit nepodařilo. Podle informací deníku Daily Mail se v pátek tajně vdala princezna Beatrice. Manželem dcery kontroverzního prince Andrewa se stal italský podnikatel Eduardo Mapelli Mozzi.

V dubnu to přitom vypadalo, že kvůli koronavirové pandemii ze svatby alespoň pro letošek úplně sešlo. Tvrdil to tehdy magazín People s tím, že se obřad rozhodně neuskuteční v plánovaném termínu.

Pár původně veselku plánoval na 29. května a od jisté doby počítal s jistými omezeními. Dorazit mělo méně hostů, odehrát se neměla ani recepce v Buckinghamském paláci. Svatba se ale nakonec odehrála úplně jinde.

Dle informací deníku proběhl obřad v Královské kapli Všech svatých na hradě Windsor, kde je v současné době v izolaci sama královna Alžběta. Panovnice samozřejmě nechyběla mezi svatebčany.

Témata: Princezna Beatrice Královská svatba královská rodina (gbr)