Záhadná smrt americké seriálové hvězdy: Policie už tuší, co se stalo!

Naya Rivera 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. července 2020 14:54

Od minulého týdne pátrali policisté po americké seriálové hvězda, Nayu Rivera známou ze seriálu Glee našli nakonec mrtvou. Policie už začíná tušit, co se nejspíš stalo. Herečka možná před smrtí hrdinsky zachránila život alespoň malému synovi.

Smutně vyvrcholilo v pondělí několikadenní pátrání po americké seriálové hvězdě. Zatímco jejího syna našli živého a zdravého na loďce uprostřed jezera, Naya Rivera nebyla k nalezení. V pondělí našli její bezvládné tělo v jezeře.

Policie předem vyloučila cizí zavinění či sebevraždu, vyšetřování nakonec ukázalo na nešťastnou nehodu. Herečka se utopila. Podle šerifa Billa Ayuba mohli sehrát roli silné proudy v jezeře. Dokonce prozradil, jak se celá tragédie mohla odehrát.

„Myslíme si, že proud začal s lodí cloumat, nebyla totiž ukotvená. Ona nejspíš využila veškerou energii, aby na palubu dostala syna, ale už jí neměla dost na svoji záchranu,“ řekl policejní vyšetřovatel dle webu britské BBC.

Patolog provedl pitvu, která souzní s dosavadními závěry vyšetřování. Její závěry jsou totiž v souladu se smrtí utonutím, nebyly naopak objeveny žádné známky traumaty či zdravotních problémů. Rivera neměla v těle alkohol ani drogy.

Témata: Naya Rivera