Harry a Meghan: Pokrytectví nezná mezí! Zase je přistihli!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. července 2020 13:01 | Aktualizováno: 16. července 2020 14:20

Princ Harry a vévodkyně Meghan se snaží bojovat za dobrou věc, jenže se jim moc nedaří jít příkladem úplně za všech okolností. V těchto dnech je v Americe opět přistihli při činu. Co se stalo?

Princ Harry a jeho žena Meghan se vždy snažili poukazovat na globální problémy, především se pak zaměřili na problematiku globálního oteplování, což se několikrát obrátilo proti nim. Kupříkladu když vyrazili na dovolenou soukromým tryskáčem.

Pod drobnohledem je pár i po dubnovém odchodu z řad britské královské rodiny a následném stěhování do USA, a tak zahraničním médiím neunikl jejich další trapas. Inkriminující fotografie zveřejnil web listu Daily Mail.

Po kalifornském Los Angeles, kam se přestěhovali, se totiž přepravují obřím SUV značky Cadillac, v čemž redakce serveru spatřuje velký problém. Takový vůz má totiž třikrát větší spotřebu paliva než běžný osobní automobil.

Podle Daily Mailu jde prakticky o nejméně ekologické auto, jaké si mohli k přepravě vybrat, jeho motor má objem šest litrů. Není tedy divu, že jim to fanoušci kvůli jejich pokrytectví zase omlátili o hlavu.

Témata: Princ Harry Meghan Markle