Princ Harry? Stal se z něj idiot, udeřil jeho někdejší spolupracovník!

Princ Harry 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2020 13:13

Princ Harry se zase jednou vyjádřil k záležitostem britské koruny a je z toho oheň na střeše. Zády už se k němu obrací i bývalí spolupracovníci. Jeden takový nešetřil opravdu ostrými slovy.

Princ Harry před několika dny rozjitřil emoce kritikou britského společenství známého jako Commonwealth. Podle jeho názoru prince má svazek někdejších kolonií budoucnost jen za předpokladu, že britská monarchie přizná chyby z minulosti. Bez toho prý není možnost se pohnout kupředu.

Kvůli tomu už se do něj pustil břitký komentátor Piers Morgan, který v tom rozhodně není sám. „Stal se z něj totální idiot,“ prohlásil na adresu vévody britský válečný hrdina Trevor Coult pro deník Mirror.

Harryho komentáře následně označil za nechutné. „Jsem sám za sebe rád, že opustil Spojené království. Hodně vojáků v britské armádě je z Commonwealthu. Bojovali po boku Harryho, což by si měl pamatovat,“ připomněl seržant.

„Vždycky když mluví a urazí královnu, královskou rodinu nebo se opře do Commonwealthu, veškerá podpora od všech kolem se vytrácí. Je to smutné, protože udělal dobrou práci,“ dodal Coult, který měl možnost se s princem setkat a spolupracovat.

Témata: Princ Harry