Těhotná Arichteva skončila v divadle: Ostrý vzkaz kolegyním!

Veronika Arichteva a Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. července 2020 19:01

Nastávající maminka Veronika Arichteva před několika dny kvůli těhotenství minimálně na nějaký čas sekla s divadlem. Hereckým kolegyním ale věnovala ještě jeden ostrý vzkaz.

Veronika Arichteva na jaře po letech spekulací, kdy už se tak stane, konečně oznámila těhotenství a hned vzápětí i kvůli souběhu s koronavirovou pandemií skončila v jednom z populárních seriálů. V divadle ale po znovuotevření ještě naskočila do práce.

Během tohoto týdne ale uzavřela své účinkování i tam. Velká událost to byla nejen pro ní, ale evidentně i pro její herecké kolegyně. Takhle ji na sociální síti vyprovázela Michaela Kuklová.

„Veronika Arichteva a její poslední představení před nástupem na mateřskou. Věty typu: ‚Však ono to z ní pomalu vyleze…‘ (míněno přiznání k vraždě), už chápali diváci úplně jinak,“ napsala na instagramu.

Sama nastávající maminka to okomentovala následovně. „Tak. Začaly mi divadelní prázdniny. Ty velký. Holčičí. Nevím, na jak dlouho. Nic neplánuju. Ale stýská se mi už teď. Moje milé alternace, doufám, že mi ty role moc nepo…!“ vzkázala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva