Princ Harry ve slepé uličce? Cítí se prý jako Meghan v Británii!

Princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. července 2020 13:33

Princ Harry se rozhodl, že bude pro blaho své ženy dělat prakticky cokoliv, i když on sám na tom evidentně tratí. Alespoň to vyplývá z nejnovějšího svědectví o jeho životě v Kalifornii, kam Meghan následoval.

Už čtvrtý měsíc fungují princ Harry a jeho žena Meghan mimo britskou královskou rodinu, kterou se rozhodli počátkem dubna opustit. Dlouho jim ale trvalo, než se rozhodli, kde se pro novou životní kapitolu usadí.

Prakticky hned bylo sice jasné, že z Velké Británie zamíří do Severní Ameriky, ale zprvu to vypadalo, že nový domov najdou v Kanadě. Nakonec ale zamířili ještě víc na jih a zakotvili v rodném městě vévodkyně, kalifornském Los Angeles.

Královský kronikář Tom Quinn je ovšem přesvědčen, že princ se v USA zatím hledá. „Harry je trochu ztracený, protože prožívá v Americe to samé, co Meghan zažívala u nás,“ řekl webu listu Daily Star.

„Neříkám, že to Harry v Americe úplně nesnáší,“ dodal autor knih o monarchii s tím, že princ ke stěhování svolil kvůli tomu, aby učinil manželku šťastnou.

Témata: Princ Harry