Vévodkyně Kate: Šokující pravda o vztahu k Williamovi odhalena!

Kate a William 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. července 2020 18:03 | Aktualizováno: 13. července 2020 19:36

Slavné osobnosti mají občas tajemství, která nejsou úplně lichotivá. Přesně taková je i pravda o vztahu vévodkyně Kate a prince Williama. Odborníkům se podařilo odhalit jednu šokující věc.

Pokud si myslíte, že vévodkyně Kate a princ William se dostali do přízně až v okamžiku slavné svatby, jste na omylu. Trojnásobná maminka se sice narodila do rodiny dvou zaměstnanců aerolinek British Airways, ale před časem vyšla najevo jedna zajímavá věc.

Kate se s manželem dělí o předky, což může mnoha poddaným připadat šokující. Pohled do rodokmenů následníka trůnu a jeho ženy ale doopravdy prozradil, že jsou velice vzdáleným bratrancem a sestřenicí.

Dnes už je vévodkyně Kate několik let pevnou a oblíbenou součástí britské královské rodiny, téměř na den přesně před 38 lety přitom přišla na svět do rodiny dvou zaměstnanců aerolinek British Airways a o jejím narození neměl v královském paláci nikdo ani ponětí. Pravdou přitom je, že s jeho nájemníky má společné příbuzné.

Genealog Patrick Cracroft-Brennan zjistil, že vévodkyně Kate je s členy britské královské rodiny propojená přes babičku svojí babičky, která byla přímým potomkem Sira Williama Gascoignea, který zemřel už na konci 15. století.

K němu a jeho manželce Lady Margaret totiž sahá i původ Williamových rodičů. Podle české verze Wikipedie jsou tedy Kate a William bratrancem a sestřenicí z 16. kolena.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)