Meghan má strach o Archieho: Nebude mít přátele! Kvůli nám!

Princ Harry, vévodkyně Meghan a syn Archie 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2020 15:35

Vévodkyně Meghan je evidentně velice starostlivá máma, ale některé věci jí přidělávají jen vrásky na čele. Výchova malého Archieho totiž není jednoduchý úkol. Co momentálně trápí někdejší herečku?

Malý Archie oslavil letos na jaře teprve první narozeniny, přesto už si jeho maminka dělá obavy o jeho budoucnost. Vévodkyně Meghan totiž v rámci výchovy chlapce nechce nic podcenit, ačkoliv neustále naráží na překážky způsobené popularitou páru.

Američanka by dle informací listu Daily Mail ráda navštěvovala se synem setkání s ostatními maminkami a jejich dětmi. „Ví ale, že je to nemožné kvůli tomu, kým je. Říká, že je moc známá na to, aby dělala normální věci,“ tvrdí zdroj deníku.

Meghan je přitom přesvědčená, že jde o naprostou nutnost. „Říká, že se Archie potřebuje naučit společenské dovednosti tím, že bude s dalšími malými dětmi. S dospělými se tohle nemůže naučit,“ konstatovala zasvěcená osoba.

Je otázkou, zdali by v této věci neměl poradit spíš princ Harry, který má se složitým vyrůstáním své zkušenosti. V rámci královské rodiny si před mnoha lety prožil leccos.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry