Meghan to opravdu přehnala? Tohle požadovala od služebnictva Kate!

Vévodkyně Kate a Meghan 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. července 2020 9:25

To, že jsou vztahy mezi Meghan a Kate napjaté, si už dlouho špitají i vrabci na střeše. Na veřejnost se dostávají stále nové informace ze zákulisí britské královské rodiny, které dokazují, proč se tyto dvě významné ženy prostě nedokáží vystát!

Vévodkyně Meghan (38) byla podle autora královské rodiny „velmi citlivá" na to, že je jen „číslem dva" a že ji zastiňuje její švagrová - vévodkyně Kate (38). Roztržky ale prý měla i se zaměstnanci!

Vévodkyně Meghan v současnosti podle britských médií žije se svým manželem princem Harrym (35) a ročním synkem Archiem v Los Angeles. Tam mají k dispozici luxusní sídlo za miliony.

Královský autor Tom Quinn ale uvádí, že když ještě Meghan žila v Kensingtonském paláci, odmítala být ve stínu Kate a dokonce kvůli tomu měla roztržky se zaměstnanci paláce, protože se snažila o „získání pozornosti, kterou si podle ní zaslouží".

Autor ale ve svých tvrzeních zašel ještě dál. Pro portál Daily Star Online uvedl, že se Meghan se zaměstnanci vévodkyně Kate pohádala poté, co odmítli její královské požadavky! K tomu došlo v době, kdy ještě Meghan a Harry žili v Nottingham Cottage, který je v Kensingtonského paláce. V paláci dodnes žijí Kate William.

„Bylo to téměř jako kdyby v tom jednom okamžiku započal problém, který Meghan měla. Tvrdila, že je princeznou a že se cítí jako číslo dvě,“ prozradil Tom Quinn, autor biografie o královské rodině.

Autor se odkazuje na zdroj přímo z domácnosti Kate a Meghan, kterému byla celá tato roztržka proti srsti a cítil se kvůli ní nepříjemně. Podle jeho slov Meghan požádala člena personálu Kate, aby něco udělal. Jenže to dotyčný odmítl se slovy, že pracuje pro Kate a ne pro ni.

Meghan mu podle Quinna odvětila, že jako „princezna předpokládala, že když požádá zaměstnance, aby udělali, tak to i udělají". Roztržka pokračovala a vévodkyně Kate byla z celé situace zděšena. „Meghan je velmi citlivá na to, že se s ní nezachází se stejným respektem jak se podle ní zachází s Kate," dodal královský autor.

Meghan a Harry se později přestěhovali z Nottingham Cottage dále od Kensingtonského paláce do Frogmore Cottage. Do renovace venkovského sídla monarchie investovala asi 2,4 milionu liber (přes 70 milionů korun). Pár se ale odsud nakonec také odešel a odstěhoval se do zámoří. Oba se ale zavázali, že státní pokladně vynaložené prostředky vrátí.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr) Velká Británie