Dara Rolins odhalila pravdu: Z toho se vám protočí panenky!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 14:53

V našich končinách nebývá zrovna běžné mluvit o penězích, ale Daře Rolins to evidentně až takový problém nedělá. Slovenská zpěvačka upřímně přiznala, jak to je s jejími výdělky.

Obyčejné smrtelníky pochopitelně zajímá, kolik vydělávají nejznámější celebrity v našem šoubyznysu. Třeba taková Dara Rolins to dotáhla do žebříčku deseti nejvlivnějších lidí magazínu Forbes, pro který se rozpovídala o svých výdělcích.

Za normálních okolností prý vydělá až milion korun měsíčně jen za živá vystoupení, to ale není všechno. „K tomu milionové kontrakty z Instagramu. Daň je ale vysoká, a to život na zadní sedačce auta,“ říká v rozhovoru pro zmíněný časopis dle webu expres.cz.

Sympatická Slovenka dokonce připojila výčet firem, pro které na sociálních sítích dělá, ačkoliv je v mnoha věcech vázána mlčenlivostí. „Všechno jsou to víceleté milionové kontrakty, konkrétnější být nemohu. Ale funguje to dobře. Myslím, že pro všechny,“ konstatovala.

Známá zpěvačka pak dokonce prozradila, kudy vede cesta k milionu měsíčně za vystoupení. „V průměru deset, v čase večírků i dvacet vystoupení měsíčně, když není korona. Počítám do toho i vystoupení na komerčních akcích,“ dodala.

Témata: Dara Rolins