Kramár vyvázl bez trestu? Omyl! Tohle kamarádství schytalo drtivou ránu!

Maroš Kramár 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 10:26

Maroš Kramár měl v posledních týdnech co vysvětlovat, nakonec ale velkou kauzu přežil relativně bez úhony, alespoň co se pracovního života týče. Jedno z jeho přátelství je ale nejspíš u konce.

Maroš Kramár vyvázl z kauzy, kterou řešilo celé Slovensko, prakticky bez trestu. Z televizní obrazovky nezmizí, protože stanice JOJ došla k závěru, že o sexuální obtěžování v tomto případě rozhodně nešlo.

Snad už ani není nutné připomínat, co přesně televize odvysílala. V rámci zábavného pořadu Inkognito se objevily záběry, na kterých známý slovenský herec sahá maskérce prstem na zadek. Sama „poškozená“ tvrdila, že je celá kauza nafouknutá.

Její českou kolegyni vůbec nepřekvapilo, že se něco takového během natáčení děje. „Takové věci se dějí maskérkám na place často,“ přiznala v rozhovoru pro Deník N Veronika Šorfová, podle které se to alespoň v osobní rovině neobešlo bez následků.

„Šokovalo mě spíš, že to pustili do éteru, že se tomu smáli a že Kramár reagoval, že kritizují jen ženy, kterých se nikdo nedotýká. To kamarádství, které Kramár možná s tou maskérkou má, tím shodil do kýble,“ konstatovala maskérka.

Témata: Maroš Kramár