Rozchod Harryho a Williama: Diana to vidí, chlapci!

Bratři William a Harry na jedné fotografii s otcem Charlesem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2020 13:35

Princezna Diana bezpochyby vidí, jak se k sobě chovají její synové William a Harry. Jak nyní s odstupem času vyšlo najevo, došlo mezi nimi k dalšímu rozkolu. Ten se přímo týká jejich matky.

Prvního července by princezna Diana oslavila 59. narozeniny, osudy svých synů už teď sleduje z nebe. V posledních měsících to je zajímavá podívaná, jelikož cesty Williama a Harryho se po odchodu druhého jmenovaného z britské královské rodiny rozešly.

O pozůstalost po milované mamince, od jejíž smrti uplyne koncem srpna 23 let, ale nadále oba pečují. Podle nejnovějších informací webu cas.sk však následník trůnu s mladším bratrem učinili zásadní rozhodnutí.

Princové se údajně dohodli na tom, jak si rozdělí zisky nadačního fondu Lady Diany. Dohodu uzavřeli již loni v prosinci, ale o její existenci jsme se dozvěděli až nyní, jakmile se objevily finanční dokumenty. Média to celé přirovnávají k dělení majetku po rozvodu.

Z dokumentů vyplývá, že případné budoucí zisky Dianina nadačního fondu si rozdělí dvě charitativní organizace, každá spravovaná jedním z bratrů. Dianin fond už není aktivní, ale stále občas dostane nějaký příspěvek.

Témata: Princ Harry Princ William Lady Diana královská rodina (gbr)