Jennifer Aniston a Brad Pitt: Tajné plány hollywoodských hvězd?!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. července 2020 14:46

Jennifer Anistonová a Brad Pitt jsou nadále předmětem spekulací, kdy je v zahraničí neustále dávají dohromady. Podle nejnovějších informací mají společně tajné plány. Čeho přesně se týkají?

Bývalí manželé Jennifer Anistonová a Brad Pitt jsou v poslední době často spojováni, není proto divu, že během prázdninové „okurkové sezóny“ některá zahraniční média toto vděčná téma opět vytáhla.

Webu Gossip Cop neunikl článek v novém vydání týdeníku New Idea, podle kterého herci zvažují koupi ostrova Double Island u břehů Austrálie, kde strávila před 18 lety Nový rok. „Je to vysněný projekt pro oba dva,“ tvrdí zdroj magazínu.

Podle časopisu by na ostrově oba mohli ukojit svou vášeň pro design a architekturu. Zdroj dále konstatuje, že by na místě měla být jejich privátní rezidence, ale i resort pro hosty. Zasvěcená osoba na závěr dodává, že by šlo o další střípek jejich lásky.

Výše zmíněný web kontaktoval mluvčí hvězdy seriálu Přátelé, která popřela, že by Anistonová měla společně s Pittem takové plány. Server připomíná, že o jejich vztahu v současnosti neexistují žádné relevantní důkazy.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston