Meghan se do Británie nevrátí? Sousedům spadl kámen ze srdce! Nesměli je ANI POZDRAVIT!

Vévodkyně Meghan s princem Harrym 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2020 13:28

Život vedle členů královské rodiny není snem, ale učiněnou noční můrou. Vyprávět o tom mohou lidé z okolí Frogmore Cottage, kam se na krátko přestěhovali princ Harry a jeho žena Meghan s malým Archiem. Ti nyní pobývají ve Spojených státech a jejich dřívější sousedé si tak mohou oddechnout!

Život vedle prince Harryho a vévodkyně Meghan byl pro obyčejné lidi ze sousedství učiněnou noční můrou. Královský pár se totiž na krátko přestěhoval z Londýna do Frogmore Cottage, jelikož si chtěl dopřát větší klid na výchovu malého Archieho, který přišel na svět teprve nedávno. Sousedům to ale přineslo naprostý opak.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu je pobouřili už nákladnou úpravou svého sídla za zhruba 70 milionů korun. Frogmore Cottage se během chvíle stala prakticky nedobytnou pevností, za jejímiž zdmi drží svého syna Archieho.

Pak ale sousedům Harryho a Meghan přišel od královských úředníků dopis, v němž místní žádali, aby se k páru nepřibližovali a nepouštěli se s nimi do řeči. Nesměli například hladit jejich psy, pokud by je náhodou přišli očuchat. Zakázáno bylo také házet věci do schránky a ptát se na cokoliv, co se týká malého Archieho. Nesměli je dokonce ani zdravit prostým "dobrý den". 

„Bylo by to až vtipné, kdyby to nebylo za hranou,“ nechal se pro deník The Sun slyšet jeden ze sousedů. „Nikdy jsem nic tak směšného neslyšel. Každý, kdo zde bydlí, ví, jak se k nim chovat s respektem. Takové chování nevyžaduje ani královna,“ dodali další.

Buckinghamský palác v čele se samotným párem musel nakonec celou situaci žehlit prohlášením, v němž uvedl, že pokyny byly vydány bez vědomí prince Harryho a jeho ženy Meghan. Údajně šlo o aktivitu jejich služebníků, kteří se jim snažili za každou cenu zavděčit.

Tak či tak je pro sousedy tato noční můra, kdy nevěděli co si vlastně mohou dovolit a co ne, minulostí. Meghan s Harrym již nějaký čas pobývají v USA a do Británie se zřejmě jen tak nevrátí.

Témata: Meghan Markle Princ Harry