Maroš Kramár si nedá pokoj: Další nestydatá provokace?!

Maroš Kramár 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. července 2020 14:53

Maroš Kramár měl v posledních týdnech co vysvětlovat, a to hlavně ženám. Nakonec z kauzy vyvázl bez většího postihu a už si opět užívá života. Na Slovensku si navíc všímají, že dál provokuje.

Maroš Kramár sice z kauzy, kterou v posledních dnech řešilo celé Slovensko, vyvázl bez trestu a na televizní obrazovce se bude objevovat i nadále, jenže pod drobnohledem zůstává i nadále. Proto slovenským médiím neuniklo, co se ve středu stalo na jedné akci v Bratislavě.

Jak konstatuje web pluska.sk, oblíbeného herce „zhejtovali feministky ze všech koutů země“, on ale navzdory tomu nesklonil hlavu a neomluvil se, ale naopak dál provokuje. Jak se to konkrétně projevuje?

Kramár dle serveru zavítal na otevření prodejny s oblečením, v jejichž útrobách uviděl jednu známou, konkrétně šlo o třiadevadesátiletou herečku Marínu Kráľovičovou. Popis toho, co se následně dělo, je poměrně detailní.

„Dvojice si vyměnila polibky, objímala se a dělala přesně to, na co je zvyklá z divadelních prken. Jako kdyby chtěli ukázat, že skutečných hvězd se nestárnoucí sexidol může dotýkat, jak chce,“ napsal zmíněný web.

Témata: Maroš Kramár