Tom Hanks přiznal nejistotu v Hollywoodu! Kdy se začne točit?

Tom Hanks s manželkou Ritou na Oscarech 2

Autor: stars24.cz, ČTK

1. července 2020 21:42

V Hollywoodu v současnosti nikdo neví, kdy se tam obnoví filmová produkce, kterou před několika měsíci zastavila pandemie nemoci covid-19. Podle agentury AFP to prohlásil herec Tom Hanks, který se sám koronavirem letos v březnu nakazil.

Stát Kalifornie sice v červnu povolil obnovit natáčení, produkce v Hollywoodu ale zatím stojí. Podle časopisu Variety totiž nejprve musí odborové svazy zastupující členy filmových štábů, herce či režiséry najít shodu ohledně nových bezpečnostních pravidel, kterými se bude řídit provoz při natáčení.

"Vůbec netuším, kdy půjdu zase do práce. Nikdo neví, kdy zase půjde do práce," řekl oscarový herec Tom Hanks, známý například ze snímků Forrest Gump či Philadelphia. "Ten čas přijde. Jen prostě nevíme kdy," dodal.

Stále je podle něj nutné vyřešit například otázky ohledně právní odpovědnosti v případě nakažení pracovníků při natáčení a najít způsob, jak zamezit šíření nákazy ve studiích, kde se v uzavřených prostorách pohybuje velké množství lidí.

Tom Hanks a jeho žena Rita Wilsonová se nakazili koronavirem v Austrálii, kde herec točil film o Elvisu Presleym. Oba se podle Hanksova vyjádření potýkali asi deset dní s nepříjemnými symptomy covidu-19, nemoc je však neohrozila na životě.

Témata: Tom Hanks Hollywood