Vévodkyně Meghan: Šokující oznámení těhotenství!

Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 13:35 | Aktualizováno: 3. července 2020 11:15

Všichni předpokládají, že ještě alespoň jedno dítě si princ Harry s manželkou Meghan pořídí, zatím ale stále zůstává pouze u Archieho. Pokud se někdy dočká sourozence, jedné věci by se americká herečka měla vyvarovat.

Není nic zvláštního na tom, že se nastávající rodiče chtějí v naprosté většině případů podělit o radost z těhotenství s těmi nejbližšími. Avšak vévodkyně Meghan udělala jednu velkou chybu, když čekala Archieho.

V nové knize Royals at War o tom dle webu listu The Sun píšou Andy Tillett a Dylan Howard. Podle jejich informací totiž Američanka oznámila těhotenství ve velice nevhodnou chvíli, a to na svatbě princezny Eugenie, která měla toho dne poutat veškerou pozornost.

„Meghan se do toho vložila, když se rozhodla, že je to ideální chvíle oznámit, že s princem Harrym čekají první dítě,“ píše výše zmíněná dvojice s tím, že něco takového by byl trapas i na obyčejné, nikoliv jen královské svatbě.

Podle autorů knihy princezna Eugenie s matkou Sarah zuřily, protože jí Harryho manželka ukradla světla reflektorů. Královské zdroje přitom doposud popíraly, že by vévoda a vévodkyně ze Sussexu oznámení učinili na zmíněné veselce.

Témata: Meghan Markle princezna Eugenie Princ Harry královská rodina (gbr)