Vážně nemocný Hryc z Ulice: Zásadní zlepšení stavu!

Andy Hryc, autor: Petr Novák

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2020 12:42

S vážnou nemocí se už několik týdnů potýká Andrej Hryc, zatím to ale vypadá nadějně. Po propuštění z nemocnice domů dokonce došlo k zásadnímu zlepšení jeho zdravotního stavu. Co už oblíbený slovenský herec nepotřebuje?

Minulý týden propustili vážně nemocného Andreje Hryce po dvouměsíční hospitalizaci z nemocnice, za což je on sám pochopitelně moc rád. Neznamená to ale, že by nad akutní leukémií jednou provždy zvítězil, léčba pokračuje dál.

Oblíbený herec jí musel uzpůsobit také svůj jídelníček. „Mám velmi přísnou dietu, prakticky nic z toho, co mám rád, nemůžu. Můj běžný den je pravidelná strava se spoustou různých tabletek, cvičení,“ přiznal webu pluska.sk.

Hryc, kterého znají diváci např. z Ulice, zároveň konstatuje jedno výrazné zlepšení týkající se zdravotního stavu. „Domů jsem přišel o berlích kvůli ochablému svalstvu, ale už je nepotřebuji,“ svěřil se.

„V souboji se závažnou nemocí má zatím podle svých slov navrch. „První poločas tvrdého zápasu jsme zjevně vyhráli. Velký dík patří mojí sestře Bohdaně, která neváhala darovat mi včas potřebnou kostní dřeň,“ dodal Hryc.

Témata: Andrej Hryc