Zpověď Jasminy Alagic: Je to nenormální! Několikrát jsem se už rozplakala!

Jasmina Alagič 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. června 2020 11:03

Slovenská moderátorka Jasmina Alagic měla v poslední době hned několik důvodů k oslavě. Nejprve oslavila první výročí svatby s Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským, teď navíc oslavila narozeniny. Ty si užívá pěkně na pláži i se svou rodinkou!

Jasmina Alagic před dvěma dny oslavila 31. narozeniny. Podle jejích slov jde o její nejkrásnější narozeniny! „Ve 30 jsem si myslela, že jsou to ty nejkrásnější narozeniny, s láskou vdaná, v bříšku mini nás dvou, všechno krásné,“ zavzpomínala Jasmina.

O rok později je ale ještě šťastnější! „Dnes tu ale mám celou mou rodinu pohromadě, nejkrásnější, co může život dopřát,“ rozplývá se moderátorka, která oslavuje na pláži v Chorvatsku! Je prý nenormálně šťastný člověk.

„Od rána jsem se rozplakala už několikrát,“ přiznává Jasmina s tím, že sice nemá několik desítek „přátel“, ale naopak má kolem sebe jen pár lidí, se kterými má opravdu intenzivní vztah.

Vděčná je také za svého malého syna Sanela, který má téměř rok. Za tu dobu ona ani Rytmus fanouškům chlapce pořádně neukázali. Moderátorka to vysvětluje tím, že kdyby dali jeho fotku tady na instagram, stává se automaticky veřejnou. A takové medializaci se zatím chtějí vyhnout.

Přesto Jasmina v poslední době hned několik snímků Sanela zveřejnila. Na žádné z nich mu ovšem není vidět do obličeje. I přesto je vidět, že chlapeček roste jako z vody!

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)