Co má Meghan za lubem? Charles ji prý prokoukl na první dobrou!

Meghan Markle a princ Charles 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2020 10:44 | Aktualizováno: 29. června 2020 18:34

Když byly členům královské rodiny představena Meghan Markleová, asi jen málokdo tušil, jakou pohromu monarchii přinese. Podle nejnovějších informací měl ale přinejmenším princ Charles neblahé tušení.

Princ Harry a jeho žena Meghan téměř před třemi měsíci opustili britskou královskou rodinu, což ještě v době jejich svatby na jaře 2018 prakticky nikdo nepředpokládal. Někdo ale neblahé tušení přece jen měl.

Podle jednoho z královských životopisců měl princ Charles obavy hned od chvíle, kdy mu syn svou partnerku představil. „Princ z Walesu se od začátku obával, že s Meghan budou problémy, protože v rodině může být jen jedna výrazná žena – královna,“ řekl dle webu cas.sk Nigel Catwhorne.

Rozhodně to však jeho vztah s americkou herečkou nijak nepoznamenalo, následník trůnu ji prý naopak obdivoval. „Myslím, že má rád silné ženy, ale v rodině je místo jen pro jednu královnu. Myslím, že on předvídal tyto problémy,“ konstatoval spisovatel.

Charles možná nakonec odchod páru ze služeb monarchie kvituje, protože prý sní o „zeštíhlené“ královské rodině. „Pro budoucnost rodiny to vnímá tak, že je to vlastně lepší, malá královská rodina je lepší systém,“ dodal životopisec.

Témata: Meghan Markle Král Charles III. (Karel III.)