STRACH o Meghan Markle! Nenapsala, neozvala se... Definitivní konec?

Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. června 2020 11:44 | Aktualizováno: 27. června 2020 22:04

O vévodkyni Meghan mají někteří lidé po jejím odchodu z britské královské rodiny strach. Prosákly totiž informace ze života její nejlepší kamarádky, která se obává, že je to definitivní konec.

Vévodkyně Meghan zklamala mnoho lidí, především pak členy královské rodiny, z níž odloudila prince Harryho. V těchto dnech však hodně znepokojila i Jessicu Mulroneyovou, která je považována za její nejlepší kamarádku.

Stylistku proto překvapilo, když od herečky nepřišlo přání k narozeninám dcery Ivy. „Skoro spolu nemluvili, proto Jess souhlasila s tím, aby jí manžel Ben zkonfiskoval telefon, protože potřebovala pauzu od technologií,“ tvrdí zdroj listu The Sun.

„Byla pak ale znepokojená, když se Meghan neozvala na narozeniny Ivy. Teď se obává, že je jejich přátelství nadobro u konce, z nastalé situace je úplně zničená,“ konstatoval informátor.

Podle zdroje je ale konec přátelství nepravděpodobný. „Meghan se teď pochopitelně nesmí objevit s ní na veřejnosti, potřebuje to uložit k ledu, ale bylo by překvapující, kdyby opět nenavázaly kontakt, protože Jess toho hodně ví,“ dodal.

Témata: Meghan Markle