Harry a Meghan jsou úplně na omylu! Proč mohl být odchod velkou chybou?

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2020 15:05

Princ Harry a vévodkyně Meghan možná odešli z královské rodiny ze zcela nepochopitelných důvodů, naznačují experti. Jejich sny o životě obyčejných lidí se totiž vůbec nemusí naplnit.

Už téměř tři měsíce „svobody“ si užívají princ Harry a jeho žena Meghan, kteří se k 1. dubnu rozhodli opustit řady britské královské rodiny. K bezprecedentnímu kroku je mimo jiné vedla touha po klidném životě běžných smrtelníků.

Lidem už ale začíná být jasné, že se jim tohle přání nejspíš nesplní. Nahlas to dle webu listu The Sun řekl v podcastu Royally Us expert Simon Morgan, který naznačil, jak moc absurdní bylo myslet si, že fanoušci dají páru pokoj.

„O ‚Sussexovi‘ bude vždycky zájem a ten může být s přibývajícím časem ještě větší. Navíc si myslím, že čím méně budou lidem na očích, tím více je bude zajímat, jak si u nich stojí,“ konstatoval odborník, který vidí možný problém právě v tom, že páru půjde o popularitu.

Morgan tím naznačil, že odchod Harryho a Meghan z královské rodiny mohl být velkou chybou, protože princ a vévodkyně v podstatě nic nezískali. Pravda se ale ukáže až časem.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)