Harry a William ve válce? Táhne se to mnohem déle, než se myslelo!

Princové William a Harry v rozhovoru s otcem Charlesem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. června 2020 13:01

Když je řeč o sporech Harryho a Williama, píše se už bez servítek o válce. Alespoň je to tak v názvu připravované knihy, která má opět odhalit něco nového. Neshody mezi bratry mají prý původ v dávné minulosti.

Ohledně sporů princů Harryho a Williama už bylo napsáno mnoho řádků, většinou panovala shoda, že za ně mohou rozdílné povahy jejich manželek. Životopisec Robert Lacey bude ale v chystané knize s titulem Válka bratrů nabízet jiný pohled na věc.

Lacey v synopsi publikace, která má vyjít v říjnu, tvrdí, že jsme v posledních 18 měsících sledovali zdrcující konec dříve neporušitelného pouta. Podle něj došlo ke konfliktu mezi následníkem a bratrem prakticky v každé generaci, ale v tomto případě jde o něco opravdu výjimečného.

Vydavatelé dle webu people.com slibují, že autor se svou „bezkonkurenční znalostí života dvořanů“ odhalí celou pravdu o vztahu bratrů, z nichž každý byl rodiči vychováván pro zcela odlišnou budoucnost. Kořeny neshod údajně sahají do doby, kdy se princ Charles rozváděl s princeznou Dianou.

„Tito dva bratři jednají podle rozporů, které sahají zpátky do jejich dětství a dokonce ještě dál – do nešťastného manželství jejich rodičů,“ stojí mimo jiné v synopsi.

Témata: Princ Harry Princ William Lady Diana Král Charles III. (Karel III.) královská rodina (gbr)