Dara Rolins už není sama? Nečekaná slova o mužích!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. června 2020 15:23

Skoro už to chvílemi vypadalo, že Dara Rolins ztratila o muže zájem, protože je od posledního rozchodu už pořádně dlouhou dobu sama. Teď ale z jejích úst zazněla nečekaná slova.

Dara Rolins a její poslední partner mají od rozchodu velice rozdílné osudy. Zatímco rapper Rytmus si našel manželku, se kterou už má skoro ročního synka, ona zůstává od té doby nezadaná a věnuje se především dceři.

Naposledy se v souvislosti s ní objevily spekulace o jejím možném vztahu se slovenským rapperem Dalybem, s nímž natočila píseň a následně v New Yorku také videoklip. To celé ale celkem rychle vyšumělo do ztracena.

Až teď pohledná Slovenka připustila, že se s nezájmem rozhodně nepotýká. „Na mužskou pozornost si nemohu stěžovat a ráda přijímám pozvání na kafe nebo na večeři, ale zatím ta jiskra nepřeskočila,“ přiznala webu blesk.cz.

Oblíbená zpěvačka však rozhodně nehází flintu do žita, spíš naopak. „Vím, že jednou to přijde. Těší mě, že v mužích vzbuzuji fantazii, sny a že se líbím, vždyť od toho my ženy máme chlapy,“ dodala Dara.

Témata: Dara Rolins