Dráždivý útok na mužské smysly od andílků Victoria´s Secret

Victoria's Secret 5

Autor: Jan Novák, stars24.cz

10. února 2018 19:41

Pánové, rozumíte, co je vám naznačováno? Prostě, blíží se den zamilovaných, což může být jen komerční bublina, ale mnoho našich protějšků to bere dost vážně! Nedej Bože, jak na to zapomenete, a kdyby náhodou ano, tak Victoria´s Secret vám to chce připomenout.

Ale připomenout velmi originálním způsobem. Andílci totiž rozběhli přímý útok. Na prvním snímku pózují Jasmine Tookes, Romee Strijd a Taylor Hill při zdi pokryté polibky. Nizozemka Romee puntikované poloprůhledné spodní prádélko a Američanky Jasmine a Taylor přidali i kabátky z umělé kožešiny. No a samozřejmě, že víc odhalují, než že by skrývaly.

Švédka Elsa Hosk provokuje přímo do objektivu se srdíčkem s nápisem: „Jsi můj“. Dánka Josephine Skriver pózuje s krásnou Američankou Lily Aldridge.

Tyhle světové krásky touto kampaní vysílají jediné poselství: „Obdarujte svá děvčata. Překvapte svého Valentýna. Potěšte sami sebe!“ Holky jsou prostě se svým přesvědčováním v rámci Victoria´s Secret velmi úspěšné, vždyť dohromady mají majetek v hodnotě 30,6 milionů eur.

Témata: Victoria's Secret Elsa Hosk Jasmine Tookes Romee Strijd Taylor Hill Josephine Skriver Lily Aldridge