Monika Bagárová je na všechno sama? Její zápasník si odjel plnit sny!

Monika Bagárová a Makhmud Muradov 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. června 2020 12:30

Monika Bagárová se po porodu rychle rozkoukala, jak sama prozradila, tak už toho zvládá spoustu. Přesto by jistě byla ráda, kdyby měla po ruce svého partnera Makhmuda. Kam zápasník zmizel?

Monika Bagárová se určitě těšila, jak si po porodu dcery budou s partnerem ve třech užívat krásné společné rodinné chvíle. Jenže její MMA zápasník, který se dostal pod křídla celosvětové bojové organizace, už zase cestuje po světě.

„Potřetí v Paříži, sice pracovně, ale nemohl jsem odejít bez fotky u Eiffelovky. Když jsem byl malej, viděl jsem tyhle krásný místa jen v televizi, teď tu můžu osobně být a ochutnat ty nejlepší francouzský croissanty,“ svěřil se Makhmud Muradov na instagramu.

Rodilý Uzbek si návštěvu francouzské metropole užívá o to víc, že se mu o něčem takovém ani nesnilo. „Kdo by to řekl, že malý obyčejný kluk bude jednou žít svým snem. Věř ve své sny a makej,“ dodal.

Největší splněný sen má ale Muradov už nějaký čas doma. O dceru s exotickým jménem Rumia se v době jeho nepřítomnosti příkladně stará jeho partnerka.

Témata: Makhmud Muradov Monika Bagárová