Opravdu Meghan podrazila Kate a Williama? Možná to bylo trochu jinak!

Vévodkyně Kate a Meghan 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. června 2020 21:41

Zlí jazykové tvrdí, že britská vévodkyně Meghan může za rozpad královské rodiny. Podle médií se dlouhodobě nesnesla s vévodkyní Kate, a přestěhováním do USA odstřihla svého manžela, prince Harryho, od jeho bratra Williama. Jak ale někteří lidé na sociálních sítích připomínají, míč možná vykopl někdo jiný.

Není tajemstvím, že Harry s Williamem mezi sebou měli rozepře. Údajně za nimi měla stát nevraživost mezi vévodkyněmi Kate a Meghan. Ty se sice navenek tvářily, že si rozumí, z nitra královského paláce ale média několikrát přinesla svědectví o tom, že mezi nimi není vše růžové.

Neshody dokonce měla řešit i sama královna Alžběta, v zásadě ale byly ukončeny, když se Meghan z královského paláce a následně i z Británie odstěhovala. 

Mnoho lidí na ni proto pohlíží jako na tu, kdo Harryho a Williama rozeštval. Najdou se ale i tací, kteří tvrdí opak. A v diskuzích na sociálních sítích připomínají, že první "rozdělování" rodiny vzešlo od vévodkyně Kate a jejího manžela.

Psal se rok 2018 a Velká Británie byla u vytržení. Princ William, jeho žena Kate a bratr Harry spojili v charitativní činnosti síly s partnerkou ryšavého prince Meghan a lidé je ihned překřtili na Fab Four neboli „Fantastickou čtyřku“. Její trvání ovšem nebylo dlouhé.

William a Kate se totiž posléze rozhodli, že z názvu jejich organizace definitivně vypadnou tituly vévody a vévodkyně ze Sussexu. Meghan a Harry proto jednali jménem The Royal Foundation of the Duke and Duchess of Cambridge (Královská nadace vévody a vévodkyně z Cambridge).

Následník trůnu a jeho žena zaplatily za změnu názvu 10 liber, a to pouhých 14 měsíců poté, co do něj zakomponovali jméno vévodkyně Meghan, která se krátce předtím provdala za prince Harryho. Pár ze Sussexu následně oznámil, že plánuje založení vlastní charitativní organizace.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton Princ Harry Princ William