Princ William neuvidí děti vyrůstat? Tohle má být krutá pravda o jeho zdraví!

Kate a William 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. června 2020 18:49 | Aktualizováno: 16. června 2020 21:30

Princ William měl složité dětství, protože jeho maminka Diana tragicky zemřela. Teď má však hrozit, že i on sám neuvidí vlastní děti vyrůstat. Má totiž prý velice závažný zdravotní problém.

Princ William se relativně nedávno nechal slyšet, že čím starší je, tím hůř vidí. Právě od těchto slov se odrazil magazín National Enquirer, který zašel v novém článku tak daleko, že tvrdí, že následník trůnu oslepne.

Podle nejmenovaného dvořana se obrací na nejlepší doktory, aby mu pomohli, jinak prý do pěti let přijde o zrak. „Veřejně přiznal, že se jeho zrak zhoršuje,“ připomněl zdroj časopisu princův rozhovor pro televizi BBC.

„Za zdmi paláce jsem se dozvěděl, že se bojí úplné ztráty zraku,“ konstatuje zasvěcená osoba a dodává: „Kate se to snaží nést statečně jako vždycky, ale všichni se obávají dopadu na jejich osobní život. Williamova bitva se slepotou je jistě strašná a zničující,“ dodal zdroj.

Podle serveru Gossip Cop, který se zabývá ověřováním informací o zahraničních celebritách, ale princ William tak vážný problém neřeší. Magazín pouze využil jeho přiznání.

Témata: Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr)