Jágrův objev Hantuchová řekla pravdu: Tohle mě opravdu bavilo!

Daniela Hantuchová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2020 18:58

O Daniele Hantuchové jsme před mnoha měsíci slýchali v souvislosti s Jaromírem Jágrem, který je od posledního rozchodu stále nezadaný. Tenistka se nyní rozhodla říct pravdu o svém životě.

Mimo tenisovou obec proslavily Danielu Hantuchovou v Česku styky s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem, o kterých se před několika měsíci psalo v našich i slovenských médiích. Oba sportovci si spolu tehdy zašli v Praze na večeři.

Údajný románek slavného hokejisty s pohlednou Slovenkou nakonec hodně rychle vyšuměl do ztracena, Jágr je od rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou dál nezadaný. Hantuchová se zase soustředí na práci.

Práce televizní komentátorky tenisu momentálně nic nevynáší, protože se ještě přinejmenším několik týdnů nebudou hrát žádné turnaje. Někdejší úspěšná tenistka se proto vrhla na vlastní projekt fitness videí.

„Je to ještě ve výrobě, ale velmi se na to těším. Baví mě to, protože se budu moci podělit o zkušenosti z fitnessu, který byl po třicet let součástí mé práce. Abych pravdu řekla, tréninky v posilovně mě osobně bavily ještě víc, než na dvorci,“ vysvětlila webu cas.sk.

Témata: Daniela Hantuchová