SKANDÁL Kramára má pokračování: Dostane vyhazov?!

Maroš Kramár 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2020 16:30 | Aktualizováno: 11. června 2020 20:35

Maroš Kramár ztropil ve slovenské televizi pořádný skandál a byl nařčen ze sexuálního obtěžování. Teď dokonce hrozí, že dostane z oblíbeného pořadu vyhazov.

Jak vás stars24.cz informoval včera, na Slovensku řeší skandál Maroše Kramára v pořadu Inkognito, kde přejel maskérce prstem po zadku. Ona sama mluví o „nafouknuté kauze“, přesto se celá záležitost u našich východních sousedů řeší dál.

Zástupce televize JOJ již uvedl, že se situace v pondělním vydání show stát neměla, protože se stanice snaží být rodinným kanálem. V produkci navíc mají existovat kontrolní mechanismy, které mají zabránit tomu, aby se podobné záběry na obrazovce objevily.

„Tyto kontroly evidentně selhaly a my vyšetřujeme proč. Zvlášť proto, že vedení televize jasně deklarovalo nulovou toleranci sexuálního obtěžování už před lety,“ řekl webu cas.sk generální ředitel Marcel Grega.

Podle serveru není vyloučeno, že televize vystaví herci stopku. „I když v týmu Inkognita vládne po letech přátelská atmosféra, i tento případ prošetříme a kdykoliv se obtěžování na pracovišti potvrdí, postupujeme stejně – oficiálním upozorněním a následně rozvázáním spolupráce,“ dodal Grega.

Témata: Maroš Kramár