Meghan Harryho odstřihla od rodiny! Tím to ale zdaleka neskončilo!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. června 2020 8:41 | Aktualizováno: 7. června 2020 17:13

Britská vévodkyně Meghan je bez ustání terčem útoků ze strany druhých. Dříve například čelila například nařčení, že svého manžela, prince Harryho, odstřihla od jeho přítel. Odchodem z Británie se to ve své podstatě potvrdilo.

Lizzie Cundy, která se považuje za přítelkyni vévodkyně Meghan, magazínu Cosmopolitan dříve sdělila, že princ Harry se se svými přáteli už nevídá tak často jako dříve.

Meghan ho prý vyrvala z jeho party a doslova ho od jeho kamarádů odstřihla. Lizzie tvrdí, že ona sama se s přáteli prince Harryho zná, a s některými velmi dobře. Proto ví, jak na Harryho vztah s Meghan pohlíží.

Harry se podle ní dlouho nevídal ani se svými nejlepšími kamarády, kteří mu byli vždy oporou a udělali by pro něj cokoliv. Vina samozřejmě leží na bedrech vévodkyně, která měla ve styku s kamarády Harrymu bránit.

Magazín ale podotkl, že je logické, že se Harry odloučil od svých přátel. Kromě královských povinností ho totiž zaměstnávala jak manželka, tak i jejich syn Archie. Podle Cosmopolitanu tak nebylo nijak překvapivé, že Harry na své kamarády nemá tolik času, jako dřív. 

Na druhou stranu by ale Harryho asi nikdy nenapadlo, že jednou opustí svou milovanou Británii. Odchod do USA, který iniciovala Meghan, mu ale vztahy s jeho přáteli v Británii určitě nevylepšil. 

Témata: Meghan Markle Princ Harry