Harry a Meghan přinesli do sousedství CHAOS! Už se tam nežije dobře?

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2020 13:03 | Aktualizováno: 5. června 2020 18:17

Princ Harry s manželkou Meghan už několik týdnů žijí "nový život" v USA, což už ale nedělá takovou radost lidem z jejich sousedství v Los Angeles. Ve čtvrti už se prý nežije tak dobře, jako tomu bývalo dříve.

Jsou to už dva měsíce, co princ Harry a jeho manželka Meghan opustili britskou královskou rodinu. Nakonec zakotvili v kalifornském Los Angeles, rodném městě vévodkyně. Jenže získat si na svou stranu místní „starousedlíky“ není vůbec jednoduché.

V nejnovějším čísle to alespoň tvrdí magazín Star, podle jehož informací jde o „nejhorší sousedy na světě“. „Lidé platí miliony, aby tady mohli žít, protože je tu nádherně a je tu soukromí. Ale s Harrym a Meghan se z toho stal totální chaos,“ měl prohlásit zdroj časopisu.

Místním vadí neustálý zájem médií o Harryho a Meghan, ale také jejich odměřené chování. „Jsou uzavření do sebe a nejsou ani trochu přátelští. Když jdou se psy na procházku, ani se vám nepodívají do očí,“ dodala zasvěcená osoba.

Podle serveru Gossip Cop je článek jako celek nepravdivý, ačkoliv některá tvrzení se mohou zakládat na pravdě. Harry a Meghan se např. mohou stranit od ostatních lidí kvůli hrozbě nákazy koronavirem.

Témata: Princ Harry Meghan Markle