Proč umřela hvězda ságy Twilight? Domněnky se potvrdily!

Gregory Tyree Boyce v době natáčení Twilight ságy

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2020 10:28

V polovině května zasáhla Hollywood smutná zpráva o úmrtí Gregoryho Tyreeho Boyce, který si zahrál v upíří sáze Twilight. Domněnky ohledně příčiny smrti se nakonec po několika týdnech potvrdily.

Před více než dvěma týdny zasáhla tou dobou těžce zkoušený Hollywood smutná zpráva. Ve věku pouhých 30 let zemřel Gregory Tyree Boyce, herec z upíří ságy Twilight (Stmívání). Vedle něj našli mrtvou i jeho o tři roky mladší přítelkyni Natalii.

O příčině smrti se tehdy jen spekulovalo, úřady pouze uvedly, že se pár nestal obětí trestného činu. Objevily se však informace, že policisté objevili vedle těl blíže nespecifikovaný bílý prášek a brčko, svědci ze sousedství navíc měli vypovědět, že Boyce s partnerkou užívali tvrdé drogy.

Tohle podezření se nakonec potvrdilo. Podle webu cas.sk už je známá příčina smrti, Gregory a Natalie zemřeli podle koronera z Clark County na neúmyslné předávkování fentanylem a kokainem. Všichni teď litují dvou zmařených mladých životů.

Boyce s přítelkyní se údajně právě snažili rozjet byznys s kuřecími křídly, kde jednotlivé příchutě měly nést jména rapperů ze západního pobřeží USA. Rodina herce nese ztrátu Gregoryho velice těžce.

Témata: Gregory Tyree Boyce