Na Kate vytáhli „špínu“! Bude soud? A má v tom prsty Meghan?

Kate Middleton 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2020 13:03

Vévodkyně Kate má v posledních dnech plnou hlavu starostí kvůli jednomu článku. Text shodou okolností vyšel v magazínu, který členové královské rodiny rádi čtou. Tentokrát se tedy dozvěděli, že manželka prince Williama je vyčerpaná. Ona si to ale evidentně nemyslí...

Vévodkyni Kate podle všeho pořádně rozčílil článek, který si o sobě přečetla v magazínu Tatler, kde se ve zkratce psalo, že je toho na ní vzhledem k tomu, že má tři děti, po tzv. megxitu moc. Manželka prince Williama si to evidentně nemyslí a prostřednictvím právníků měla vydavateli časopisu pohrozit žalobou.

Ta zatím ale není na stole. Podle webu listu The Sun zatím právní oddělení Kensingtonského paláce odeslalo vydavateli dopis, v němž žádá odebrání článku z webových stránek magazínu. Text je podle nich plný lží, nepřesností a pomluv.

Palác odmítl komentovat, jestli je v plánu další právní postup. Vydavatele Tatleru to každopádně nijak zvlášť netrápí. Mluvčí magazínu potvrdil, že probíhá korespondence s právníky, kteří jednají jménem vévody a vévodkyně z Cambridge. Článek je ale dál dostupný online.

Takovou zajímavostí je, že britským médiím se podařilo vypátrat vazbu autorky článku na vévodkyni Meghan. Anna Pasternaková se přátelí s Vanessou Mulroneyovou, jejíž švagrová Jessica je nejlepší kamarádkou americké herečky.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)