Vítězka SuperStar Barbora Piešová: Zásadní rozhodnutí po výhře 75 tisíc eur!

Vítězka SuperStar 2020 Barbora Piešová 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. června 2020 11:44

Československo má už pár dní novou SuperStar. Stala se jí devatenáctiletá Slovenka Barbora Piešová, které se během finálového přenosu povedlo rozplakat i jindy drsného Paľa Haberu. Jen krátce poté, co vyhrála 2 miliony korun, učinila zásadní rozhodnutí!

Barbora Piešová doslova uhranula porotu a stala se novou SuperStar. Díky tomu si přišla mimo jiné na 75 tisíc eur, tedy asi 2 miliony korun. I proto se rozhodla, že sekne s prací a svou profesi tak pověsí na hřebík!

Mladá zpěvačka se rozhodla od základu změnit svůj život Ještě do nedávna se živila jako svářečka oken. S tím je ale teď konec – a to i přesto, že jí celé vedení firmy, kde pracovala, celou dobu drželo palce. Její šéfové tak zcela jistě budou nemile překvapeni. 

Bára Novému Času prozradila, že úspěch v show jí otevřel dveře do showbyznysu, o čemž dlouho snila. První velkou změnou bude práce její zaměstnání. I když si ji ve firmě pochvalují, už brzy dostane vedení na stůl její výpověď.

„Drželi jsme jí palce, protože jsme věděli, že je velmi šikovná, nadaná a talentovaná hudebnice. Při práci si nezpívala, pracovala a byla velmi zodpovědná, nebyl s ní žádný problém. Věřil jsem, že se prosadí, ať už by vyhrála nebo ne," prozradil Novému Času Barbořin mistr Marek Michalička.

I když Bára sekla z prací, snaží se i po výhře zůstat nohama na zemi. „Mám dvě ruce, jednu hlavu, dvě nohy, takže jsem stále stejný člověk, jen jsem prostě získala nějaký titul,“ prohlásila po finálovém večeru.

Teď už by se prý chtěla věnovat jen zpěvu. „Zaměstnání, co jsem měla naposledy, bych už nestíhala, protože jsem pracovala 8 hodin denně. Plánuji teď zkusit nové obzory. Předtím jsem svařované okna, obsluhovala jsem stroj jako operátor výroby. Se svou prací jsem byla spokojená, i když byla těžší," svěřila se pro Markýzu vycházející hvězda.

Témata: Barbora Piešová (SuperStar) Superstar