Žaloba visí ve vzduchu! Stojí za útokem na Kate odvěká sokyně Meghan?

Meghan Markle a Kate Middleton 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. června 2020 13:03

Vévodkyni Kate pořádně naštval článek, v němž se tvrdí, že je v těchto dnech velice unavená. Ve vzduchu dokonce visí žaloba na jeho autory. Teď se však objevily šokující spekulace. Stojí za tím vším její odvěká sokyně Meghan?

Jak vás stars24.cz informoval, do boje s médii už se pustili i princ William s manželkou Kate, které se nelíbí, jak ji v jednom u článků vykreslil magazín Tatler. Podle něj je vévodkyně naprosto vyčerpaná péčí o tři děti a množstvím pracovních závazků, které po tzv. megxitu má.

Kensingtonský palác poslal do vydavatelství důrazné varování a pohrozil redakci žalobou. Do toho se však objevily informace, že v pozadí celé záležitosti by mohla stát vévodkyně Meghan, která královskou rodinu před dvěma měsíci opustila.

Podle informací webu britského listu The Sun má totiž vazby na autorku článku, který Kate špinil. Je přitom dobře známo, že obě vévodkyně se údajně neměly zrovna v lásce. Nedávno vyšlo najevo, že jejich spory se datovaly již od Meghaniny svatby.

„Pasternaková si za příběhem stojí a říká, že její zdroje jsou dobré. Má dobré kontakty v USA.Přátelé se s Vanessou Mulroneyovou, která pracovala pro Tatler a teď žije v Kanadě. A její švagrová Jessica je nejlepší kamarádkou Meghan. Je to zvláštní,“ uvedl zdroj deníku.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)