Přátelé nakonec nebudou? FIASKO, Jennifer Aniston prý končí!

Přátelé 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. května 2020 18:22

Kultovní seriál Přátelé se měl dočkat speciální epizody, na které se mělo podílet všech šest herců z původního obsazení. Teď ale prosakují informace o nevoli některých jedinců. Třeba Jennifer Anistonová se prý bojí fiaska. Opravdu?

Před několika měsíci se fanoušci legendárního seriálu Přátelé mohli radovat z příslibu, že vznikne nový speciál za účasti všech herců z původního obsazení. Podle informací, které v těchto dnech přinesl týdeník Star, už si ale Jennifer Anistonová není svým angažmá tak jistá.

„Vypadá to, že to bude fiasko. Jen už lituje, že na to kývla,“ tvrdí zdroj zmíněného magazínu, který sice přímo nekonstatuje, že představitelka servírky Rachel v seriálu končí, ale údajně má mít pochybnosti i jeden z jejích kolegů.

Konkrétně má jít o Matthewa Perryho, který prý kvůli problémům s návykovými látkami „není v tom pravém rozpoložení na natáčení čehokoliv“. Ostatní se ho sice snaží přesvědčit, ale on vůbec nedává pozor.

Server Gossip Cop se pokusil informace ověřit a došel k závěru, že se nezakládají na pravdě. Mluvčí Anistonové pro web odmítl, že by chtěla projekt opustit. Všech šest herců už navíc podepsalo smlouvy.

Témata: Jennifer Aniston Přátelé Matthew Perry