Královna odvrací další princovu ostudu: Bude to stát hodně!

Kate Middleton a královna Alžběta II. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. května 2020 12:53 | Aktualizováno: 31. května 2020 22:07

Královna Alžběta má v posledních měsících opět spoustu starostí kvůli chování některých členů královské rodiny. Nyní se chystá odvrátit další ostudu prince Andrewa, ale zaplatí za to opravdu hodně.

Britskou královskou rodinou otřáslo v posledním roce mnoho skandálů, z nichž jeden opravdu vyčníval. Tentokrát opravdu není řeč o tzv. megxitu, ale o kauze prince Andrewa a jeho styků s kontroverzním podnikatelem Jeffrey Epsteinem.

Na syna panovnice se v těchto dnech valí další skandál. V nynějším případě jde o peníze, které Andrew údajně dluží za šest let starý nákup nemovitosti v Alpách, kde si to velice oblíbil.

Podle informací webu listu The Sun měl zaplatit za honosné sídlo v švýcarském lyžařském středisku Verbier celkem 18 milionů liber, někdejší majitelka však tvrdí, že jí vévoda z Yorku stále dluží 6,7 milionu.

Do věci proto hodlá vstoupit královna Alžběta, která už si nepřeje žádnou další ostudu. Dluh je podle všeho ochotná zaplatit. „Jinak tahle věc půjde k soudu a to bude velice zlé,“ dodal zdroj.

Témata: Královna Alžběta II. princ Andrew (syn královny Alžběty) královská rodina (gbr)