Rozdala si to s pilotem a Pitt přišel zkrátka? Odhalení o Jennifer Aniston!

Jennifer Aniston 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. května 2020 14:54

Jennifer Anistonovou neustále spojují s bývalým manželem Bradem Pittem. Těžko říct, zdali jednou provždy nezmění názor, až si přečte nejnovější odhalení o intimním životě slavné kolegyně.

V zahraničí se často píše o údajném vztahu expartnerů Jennifer Anistonové a Brada Pitta, kteří mají za sebou pět let manželství. Jen málokdo ví, co se mezi nimi odehrávalo již předtím, než do svazku vstoupili.

Podle slovenského webu zena.pluska.sk hvězda seriálu Přátelé před svatbou celých devět měsíců odpírala hollywoodskému herci jakékoliv intimnosti. V jiných případech se přitom měla chovat poměrně promiskuitně.

Anistonová se nechala slyšet, že muži jsou „celkově fajn“, přičemž zkušenosti prý má s narcisy, romantiky i tvrďáky. V jedné populární americké talk show ale přistoupila na upřímný výslech o svém intimním životě. A děly se věci…

Slavná herečka podle výše zmíněného webu v pořadu moderátorky Ellen DeGeneresové prozradila, že si to přímo v oblacích rozdala s pilotem. Jen Pitt si musel svého času zkrátka chvíli počkat.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt