Habera se kvůli SuperStar pořádně prohnul?!

Pavol Habera 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. května 2020 15:43

Paľo Habera se kvůli koronaviru zasekl v USA. Nebyl jediný a pravděpodobně by to nebyl až tak velký problém, kdyby na něj ovšem v Česku nečekala finálová kola soutěže SuperStar. Musel se proto urychleně vrátit zpátky, za což ale údajně pěkně zaplatil.

Slovenská část účinkujících i štábu SuperStar prošla testováním na koronavirus kvůli odjezdu do Prahy, kde se 24. a 31. května konala a budou konat finálová kola.

Vzorky si dali odebrat zpěváci Barbora Piešová, Giovanni Ricci, Julie Kramárová a Timotej Májsky, stejně jako i režisér Pepe Majeský a ostatní členové štábu. Paľo Habera si ale mezi tím užíval luxus ve své vile na Floridě.

Do soukromého letadla nastoupil až dva dny před začátkem show. A jak se později ukázalo, urychlený návrat do Česka nebyl zrovna nejlevnější.

"Cesta byla drahá. Nebylo spojení mezi Německem a Českem, tak jsem musel sáhnout do kapsy. Mě nikdo nepodrží, ale jsem profík, takže dodržím smlouvu," popsal podle Blesku Habera.

Server tvrdí, že si musel pronajmout soukromý tryskáč a platil si ho údajně skutečně sám. Ve Frankfurtu ho vyzvedlo letadlo s pilotem, za které mohl údajně zaplatit až 180 tisíc korun.

Témata: Pavol Habera