Vyměnil Anistonovou? Brad Pitt má prý novou známost!

Brad Pitt 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2020 14:53

Milostný život Brada Pitta je podle zahraničních médií pořádně divoký. Zatímco jedni ho spojují s exmanželkou Jennifer Anistonovou, podle jiných má úplně novou známost. O koho má jít?

Zahraniční média často referují o údajném vztahu, který měli po letech obnovit bývalí manželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová. Čas od času to navíc některé z nich ozvláštní tvrzením, že jeden nebo druhý flirtuje s někým dalším. V těchto dnech to udělal magazín New Idea.

Podle jeho informací slavný hollywoodský herec tajně randí s australskou reportérkou Renee Barghovou. „Je úplně Bradův typ,“ konstatuje zdroj uvedeného časopisu.

Magazín celý příběh postavil na tom, že Barghová herce zpovídala na červeném koberci během předávání cen SAG Awards. „Brad tam nikdy není tak otevřený, jako byl tentokrát. Byl z ní opravdu unesený, proto u ní zůstal tak dlouho,“ dodal zasvěcenec.

Podle webu Gossip Cop jde o smyšlený příběh, který se nezakládá na pravdě. Pitt nerandí s Anistonovou ani s Barghovou, tu navíc v minulosti ten samý magazín spojoval i s jiným hvězdným hercem Tomem Cruisem.

Témata: Brad Pitt Renee Barghová Jennifer Aniston