Kate na konci se silami! KOLAPS kvůli Harrymu a Meghan?

Kate Middleton 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2020 13:21 | Aktualizováno: 28. května 2020 10:24

Vévodkyně Kate sice před několika týdny přišla o konkurentku Meghan, pomalu však zjišťuje, že život bez této Američanky rozhodně není jednodušší, spíš naopak. Trojnásobné mamince hrozí kolaps.

Zprvu si možná princ William s manželkou Kate mnuli ruce, že na ně po odchodu vévody a vévodkyně ze Sussexu bude opět upřena veškerá pozornost. Nejspíš ale zapomněli, že bez nich je bude čekat ještě mnohem více práce.

Podle zdroje webu tatler.com je vévodkyně Kate rozčarovaná z toho, kolik práce páru přibylo. Nemůže se tak totiž věnovat tomu, co by chtěla. „William a Kate chtěli být vzornými rodiči, ale ‚Sussexové‘ jim to překazili,“ uvedl zdroj.

William a Kate jsou nyní podle dostupných informací pod enormním tlakem. Trojnásobná maminka sice na veřejnosti nedává nic znát, protože se neustále usmívá, podle dalšího zdroje ale odmítá veškerou „práci navíc“.

„Cítí se vyčerpaná a v pasti,“ tvrdí zasvěcený osoba. „Pracuje tvrdě jako nějaký ředitel, který musí být neustále k dispozici, ale bez jakýchkoliv hranic či nároku na dovolenou,“ dodal.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)