Světoznámý zpěvák Andrea Bocelli přiznal: Byl v bazénu a měl koronavirus!

Andrea Bocelli

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2020 10:47 | Aktualizováno: 27. května 2020 17:40

Světoznámý zpěvák Andrea Bocelli včera šokoval své fanoušky, když přiznal, že ani jemu se nevyhnula nákaza koronavirem. V den, kdy se to dozvěděl, byl dokonce ještě v bazénu.

Na poli opery není moc slavnějších zpěváků, než je Andrea Bocelli. Proto všem jejím fanouškům jistě zatrnulo, když se v úterý dozvěděli, že u něj testy potvrdily nákazu novým koronavirem. Naštěstí se jim brzy ulevilo.

Bocelli je totiž opět zdravý a o své zkušenosti se rozpovídal při příležitosti darování krve pro výzkum a léčby nemoci covid-19. Pěvec prozradil, že se koronavirem nakazila i manželka s oběma dětmi, nikdo ale neměl vážný průběh onemocnění.

„Byla to jen mírně zvýšená teplota – 37,2 nebo 37,3 stupně, ale možná ani to ne,“ prozradil. „Podstoupil jsem test z výtěru v krku a viděl jsem, že je pozitivní. Upřímně řečeno, když jsem to zjistil, bylo 10. března, šel jsem si zaplavat do bazénu, protože jsem se cítil dobře,“ řekl dle webu cas.sk.

Mluvčí tenoristy později uvedl, že Bocelli již koncem března podstoupil další test, který vyšel negativně. O Velikonocích proto mohl odzpívat speciální koncert z prázdné milánské katedály.

Témata: Andrea Bocelli Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)