Zoufalý Miro Žbirka: Koronavirus mu rozdělil rodinu!

Miro Žbirka (foto: Lukáš Běhounek) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2020 14:14

Mira Žbirku nepřipravil nový koronavirus pouze o koncerty, ale také o kontakt s některými rodinnými příslušníky. S kým se oblíbený slovenský hudebník už několik týdnů neviděl?

Rodinu oblíbeného hudebníka Mekyho Žbirky koronavirus rozdělil. Zatímco on je se svou manželkou v Praze, jejich syn David, který se také věnuje hudbě, uvázl v Londýně. A protože se kvůli koronaviru zavíraly hranice, už pěkných pár týdnů se neviděli.

„Samozřejmě, manžel by se rád podíval za synem, ale, bohužel, tam je to teď horší, takže musíme čekat. On je v pohodě, střihá si doma filmy a tak, ale jsme rodiče…,“ řekla Katka Žbirková webu cas.sk.

Při poslední návštěvě v britské metropoli stihla podle svých slov alespoň uklidit. „Spíš máme obavy o to, jak bude vypadat náš byt,“ přiznala manželka slavného muzikanta, který podle jejích slov opět skládá další a další písničky.

I když by syna oba rádi viděli, cestu na Ostrovy zatím z bezpečnostních důvodů odkládají na neurčito. „Na Slovensku i v Česku už to vypadá dobře, v Británii je to horší. Ale viděla jsem čísla, že i jim to už klesá,“ dodala Žbirková.

Témata: Miro Žbirka