Prozrazeno! Kdy budou mít Meghan a Harry druhé dítě?

Meghan Markle, princ Harry a Archie 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. května 2020 11:11

Princ Harry a vévodkyně Meghan si chtějí časem druhé dítě. Podle zdroje z blízkosti páru se o něj začnou pokoušet po splnění určitých podmínek.

Harry a Meghan nejsou od prvního dubna nadále členy anglické monarchie. Dokonce se stihli přestěhovat z Kanady do Los Angeles, kde mají údajně lepší zázemí a je to pro ně bezpečnější místo.

Právě zde jejich syn Archie brzy oslaví první narozeniny, a jak se zdá, co nevidět by se mohl dočkat sourozence. 

"Velmi brzy se o to začnou pokoušet. Nejprve se však chtějí usadit v novém prostředí a dát Archiemu tolik pozornosti, kolik mohou," řekl zdroj z okolí manželů podle webu Express pro US Weekly.

Dodal, že Meghan a Harry si momentálně užívají každou vzácnou chvíli, kterou stráví se synem. "Připouštějí, že chtějí mít další dítě, ale nechtějí na to tlačit," řekl zdroj. 

Do karet jim nahrává, že Meghan má nyní mnohem blíže ke své matce, která po porodu syna musela do Británie z Los Angeles přiletět, aby ji s péčí o Archieho pomohla.

Na druhou stranu v jejich neprospěch hraje aktuální pandemie koronaviru, která má nejistou budoucnost, například co se dostupnosti lékařské péče týče. Je proto pravděpodobné, že se o druhé dítě pokusí až se situace trochu uklidní.

Témata: Meghan Markle Princ Harry