Harry se nakonec Meghan vzepře? Časem se prý ukáže, co je zač!

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. května 2020 12:45

Manželství prince Harryho a vévodkyně Meghan je zatím idylické, podle některých odborníků ale může dojít k momentu, kdy se on americké herečce vzepře. Ukáže se časem, co je princ doopravdy zač?

V tomto týdnu měli princ Harry s manželkou Meghan druhé výročí svatby, od které se začal odvíjet příběh, který v historii britské královské rodiny prakticky nemá obdoby. Pár totiž letos v dubnu rodinu opustil, což většina lidí dává za vinu americké herečce.

Shodou okolností byla v těchto dnech hostem pořadu Blízká setkání Českého rozhlasu novinářka a odbornice na královskou rodinu Irena Cápová, která naznačila, že původně žádný z příbuzných Harryho volbu nezpochybňoval, spíš naopak. Královna a spol. měli pochopení pro to, že si vybral Meghan.

„Všichni doufali, že starší a zkušenější žena dá Harrymu řád a do rodiny přinese čerstvý vzduch,“ řekla odbornice dle webu rozhlas.cz. Místo toho způsobila nevídaný rozkol, když manžela během pouhých dvou let přesvědčila k odchodu.

Podle novinářky ale vzhledem k princově minulosti existuje možnost, že se nakonec svým způsobem vzbouří. „Harry je duší voják, miluje armádu a je otázka, zda mu bude život americké celebrity stačit. To vše ukáže čas,“ konstatovala Cápová.

Témata: Princ Harry Meghan Markle