Šašci, jen prosí o peníze, slyšel o hercích! Kramár vážně promluvil o změně oboru!

Maroš Kramár 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. května 2020 10:08

Dočasně přišli o práci, přesto si herci v době koronavirové pandemie zase vyslechli spoustu nepěkných slov. Zažilo to v Česku, ale i na Slovensku, kde to na vlastní kůži zažil Maroš Kramár. Ten dokonce vážně promluvil o možné změně oboru.

Hercům udělala koronavirová epidemie opravdu velkou čáru přes rozpočet, přesto se potýkali s kritikou. V Česku na ni ostře zareagovala Mahulena Bočanová, na Slovensku se k ní vyjádřil její kolega Maroš Kramár.

U našich východních sousedů vyvolala vlnu nevole petice za podporu umělců. „Někteří lidé měli pocit, že umělci jsou šašci, co první prosí v současné situaci o pomoc,“ vysvětlil nám dobře známý herec webu idnes.cz.

„Ta petice a podpora ale měla spíš mířit na armádu lidí kolem filmu či divadla – měla podpořit všechny ty kostymérky, maskérky, kameramany a další, kteří jsou teď bez práce,“ konstatuje Kramár.

On sám podle svých slov podporu nežádal, natož aby přemýšlel o jiné práci. „V dubnu jsem oslavil 61. narozeniny, naštěstí jsem v kategorii starších umělců a špatně mě neplatí. Mám i něco našetřeno. Takže čekám. A úplně změnit obor? Ani nevím, co jiného bych dělal,“ dodal.

Témata: Maroš Kramár