Meghanina pomsta královské rodině? Takhle bude vypadat!

Meghan Markle 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. května 2020 21:29

Kniha, v němž chce britská vévodkyně Meghan Markle odhalit tajemství královské rodiny, znepokojuje královskou rodinu. Podívejte se, jak bude vypadat její přebal!

Vydání knihy Finding Freedom: Meghan, Harry and the Making of a Modern Royal Family bylo původně plánováno na srpen a Meghan v ní měla veřejnosti odhalit své osobní svědectví ze života v britské královské rodině.

Meghan ale chce, aby kniha vyšla co nejdříve. Má to být její prostředek, jak se bránit údajným pomluvám a lžím, které o ni kolují. Mnoho z nich totiž vykresluje Meghan jako tu špatnou, která rodinu rozvrátila. Pevné datum ale zatím jisté není.

Excited to announce that #FindingFreedom, a biography written by myself and @CarolynDurand, will be available worldwide in August.For the first time, go beyond the headlines and discover the true story of Prince Harry and Meghan, The Duchess of Sussex.https://t.co/A7B06EMaDa pic.twitter.com/KjGD9DcXaV

— Omid Scobie (@scobie) May 4, 2020

Přesto se na internetu objevila obálka knihy. Tu zveřejnil spoluautor knihy Omid Scobie, který uvedl, že tato biografie pomůže pochopit mnohem víc než jen životopisnou linii jedné členky královského paláce. Lze se proto domnívat, že právě Diana dostane v knize také své místo. Právě s ní totiž svůj osud Meghan spojuje nejčastěji.

Témata: Meghan Markle