Zemřel Gregory Tyree Boyce (†30) ze Stmívání: Byly v tom drogy?

Gregory Tyree Boyce v době natáčení Twilight ságy

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2020 9:35

Záhadná smrt herce ze ságy Stmívání je předmětem vyšetřování policie. Ven už ale prosákly informace o tom, že Gregory Tyree Boyce pravidelně užíval návykové látky. Mohly drogy za jeho smrt?

Jak vás stars24.cz informoval, svět hollywoodského filmu včera zasáhla smutná zpráva. Ve věku pouhých 30 let zemřel Gregory Tyree Boyce, herec z upíří ságy Twilight (Stmívání). Vedle něj našli mrtvou i jeho o tři roky mladší přítelkyni Natalii.

Příčina smrti zatím není jasná, bylo pouze uvedeno, že se nestali oběťmi trestného činu. Podle informací CNN bude koronerovi trvat šest až osm týdnů, než stanoví příčinu smrti. Už se však objevují první signály.

Podle deníku Las Vegas Review Journal policisté objevili vedle těl zesnulé dvojice blíže nespecifikovaný bílý prášek a brčko. Svědci ze sousedství navíc měli vypovědět, že Boyce s partnerkou pravidelně užívali tvrdé drogy.

Boyce s přítelkyní se údajně právě snažili rozjet byznys s kuřecími křídly, kde jednotlivé příchutě měly nést jména rapperů ze západního pobřeží USA. Rodina herce nese ztrátu Gregoryho velice těžce.

Témata: Gregory Tyree Boyce